Ga naar de inhoud

TWENTSE TABLE D’HÔTE (Eten & drinken)

Laat je culinair verrassen door diverse huisgemaakte gerechten uit de boerderijkeuken van Erfgoed Bossem. Niets is zo gezellig dan bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn.

 

Koeboer Dennis ontvangt jullie eerst om 17 uur bij het ‘onderschoer’ (de entree van de boerderij) voor een rondje langs de boerderij. Tijdens deze mini-excursie maken jullie kennis met onze unieke kudde Brandrode Runderen en vertellen ze jullie meer over de biologische werkwijze, het natuurbeheer en de cultuurhistorie van ons eeuwenoude erf. Na de rondleiding word je aan de tafel verwacht en nemen ze jullie mee op culinaire reis door Twente. Tijdens dit bijzondere viergangendiner (€ 52,50 p.p. excl. drankjes) proef je onder andere Brandrood rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving.

Ook kinderen zijn van harte welkom om aan te schuiven. In overleg maken ze met plezier een aangepast menu voor hen van verse ingrediënten.

 

Reserveer hier

 

Praktische informatie

Wanneer: elke zaterdag vanaf 17:00 uur.

prijs: € 52,50 p.p. excl. drankjes